Gibson, ish bashkeshortja: Nuk jep para për vajzën

27/06/2010 11:45

“Nuk po më jep asnjë kacidhe”. Denoncimin e bën ish bashkëshortja e aktorit Mel Ginson, e cila thotë se ai nuk e ndihmon ekonomikisht të bijën.

Oksana Grigorieva dhe Mel Gibson nisën një betejë të vërtetë pas divorcit për shkak të vajzës 7 muajshe, kujdestarinë e së cilës e mori mamaja.

Grigorieva e akuzonte aktorin për dhunë fizike, ndërsa tani shton se atij nuk i shkon në mendje që ka një vajzë të mitur për të cilën nuk jep asnjë të hollë. Nga ana tjetër, Gibson ka marrë një mandat për ta mbajtur larg vetes.

Top Channel