Probleme në horizont për gjigantin amerikan të prodhimeve tekonologjike “Apple”.

Sipas disa faqeve të internetit në SHBA, produkti më i fundit i hedhur në treg nga kompania, iPad nuk zotëron përformancën e duhur në sistemin e tij të sigurisë. Të njëjtat burime shtojnë se mbi 114 mijë emra të cilët përputhen që të gjithë me listën emërorë të personav që zotërojnë një iPad rrezikohen t’u vidhen të dhëna personale prej hakersave.

Në këtë listë ndodhen mjaft emra të famshëm të politikës dhe artit në SHBA, si shefi i kabinetit të presidentit Obama, kryebashkiaku i Nju Jorkut, drejtori i përgjithshëm i “Neë York Times”, etj.

Top Channel