Koncerti, Gorillaz zëvëndësuesit e U2

27/05/2010 03:05
I mbeti grupit muzikor “Gorillaz” detyra e vështirë e zëvëndësimit të legjendarëve irlandezë të U2 në festivalin e Glastonberit.

Banda do të ketë barrën kryesore që të përballet me fansat, shumica e të cilëve kanë mbetur të zhgënjyer nga mosprania e U2.

Grupi muzikor irlandez ka anuluar disa koncerte dhe pjesëmarrjen e tij në dhjetra evente për shkak të operacionit në shpinë që kreu para pak ditësh lideri i Bono Vox.

Top Channel