Scorsese: Do doja Al Pacino-n per Sinatra-n

26/05/2010 16:45

Al Pacino ne rolin e Sinatra-s dhe De Niro ne ate te Dean Martin. Kjo eshte deshira e Scorsese per filmin e tij mbi “The Voice” per te cilin po punon prej vitesh.

“Nuk mund te pershkruajme gjithe jeten e tij dhe per kete do te perqendrohemi ne 3-4 momente: Sinatra i ri, me i madh dhe i moshes se mesme. E gjithe kjo mund te behet edhe nepermjet muzikes se tij”, shpjegon regjisori.

Marreveshja per te realizuar nje film per Sinatra-n, e para e historise, eshte arritur nje vit me pare pas bisedave te gjata me pasardhesit.

Top Channel