Britani, sondazhi: Konservatorët në krye

21/03/2010 13:45

Konservatorët britanikë janë gjithnjë në krye të sondazheve në lidhje me zgjedhjet e ardhshme në Mbreterinë e Bashkisë, duke u bazuar në dy sondazhe.

Një studim i ICM-se për News of the World ka nxjerrë konservatorët e David Cameron ne 38% dhe laburistët e kryeministrit Brown me 32%.

Në qendër, liberaldemokratët me 19 përqind.

Një tjetër sondazh i YouGov për “Sunday Times”, ka vendosur konservatorët në 38%, laburistët në 31% dhe liberaldemokratët në 19%.

Dy sondazhet flasin për një parlament pa një mazhorancë.

Top Channel