Pedofilia, Selia e Shenjte: Eshte tradheti

16/03/2010 15:35

“Nuk ka asnje akuze per abuzim me te miturit dhe kjo eshte nje tradheti e rende per besimin”. Keshtu eshte shprehur vezhguesi i Selise se Shenjte prane Kombeve te Bashkuara, ne Gjeneve.

Imzot Silvano Maria Tomasi ka shtuar se “mbrojtja nga agresionet seksuale eshte nje prioritet per te gjitha institucionet e kishes qe po luftojne per t’i dhene fund ketij problemi serioz”.

Deklarata eshte bere gjate takimit vjetor mbi te Drejtat e Femijeve.

Top Channel