Lindje e Mesme, SHBA-te kerkojne impenjim

16/03/2010 21:50

Shtetet e Bashkuara te Amerikes kerkojne impenjim total nga Izraeli dhe palestinezet ne favor te procesit te paqes ne Lindjen e Mesme.

Keshtu eshte shprehur sekretarja amerikane e Shtetit, Hillary Clinton, pas nje takimi me ministrin e Jashtem irlandez Martin.

Ajo ka theksuar impenjimin absolut te SHBA-ve per mbrojtjen e sigurise se Izraelit, nje vend me te cilin “lidhjet e SHBA-ve jane shume te forta”.

“Jemi te impenjuar ne konsultime shume aktive per paqen”, ka saktesuar ajo.

Top Channel