Berat, shkaterrohen banesat

16/03/2010 12:20

10 familje ne komunen e Cukalit ne Berat braktisen shtepite per shkak se ato u shkaterruan nga zhvendosja e tokes.
 

Fenomeni ndodhi menjehere duke alarmuar banoret te cilet u larguan me shpejtesi gjate nates. E njejta situate paraqitet edhe ne fshatrat, Çetw, Donofrosw, Slanicw, Krotinw, Allambre.

Dhe vete godina e administrates se komunes eshte demtuar rende. Muret jane care dhe drejtuesve te kesaj komune u duhet te largohen.

Top Channel