Poloni, kalon ligji i ri antiduhan

05/03/2010 18:40

Parlamenti polak ka votuar nje version te ri te ligjit antiduhan.

Kush nuk do te respektoje ndalimin rrezikon nje gjobe prej 500 zloty.

Ligji ndalon shitjen e duhanit ne internet.

Do te ndalohet ndezja e duhanit ne stacionet e mjeteve publike dhe ne plazh.

Masa ligjore ndalon pirjen e duhanit ne mjetet e transportit, ne parqe dhe kopshte.

Per baret, restorantet dhe diskotekat e dimensioneve te vogla do te vendosin pronaret, te cilet duhet patjeter te krijojne hapesira te vecanta per duhanpiresit.

Top Channel