Irak, Al Kaeda: Ndalim-qarkullimi kunder zgjedhjeve

05/03/2010 21:05

Al Kaeda ne Irak ka shpallur ndalim-qarkullimin kunder zgjedhjeve te parashikuara te dielen, ne vecanti ne zonat sunite.

Lajmin e ka bere te ditur qendra amerikane e monitorimit te faqeve integraliste islamike.

Ne nje mesazh ne faqen e vete, grupi terrorist paralajmeron se “kush nuk do t’i nenshtrohet ketyre masave do te perballet me zemerimin e Allahut dhe armeve te muhadineve”.

Top Channel