Paris Hilton, serish virgjereshe

08/01/2010 13:30

Paris Hilton, e njohur per videot thuajse porno, si dhe per faktin se eshte trashegimtare e hoteleve Hilton, kerkon qe te jete serish nje virgjereshe.

Sipas disa miqve te saj, mesohet se Paris kerkon qe te beje nje nderhyrje kirurgjikale ne nje klinike gjinekologjike te Beverly Hills, si prove dashurie per lojtarin e bejsbollit Doug Rheinardt, me te cilin do te martohet brenda vitit 2010.

Paris ka zgjedhur te beje kete teknike shume te perdorur sidomos ne Brazil, por edhe ne vendet myslimane.

Top Channel