Theron, perendeshe e boterorit 2010

03/12/2009 13:10

Charlize Theron ka fituar simpatine e te gjitheve dhe duket se do te jete perendeshe ne ceremonine e Boterorit 2010 ne Afriken e Jugut.

Diva e kinemase do te jete protagoniste e Show-t qe do te behet ne Cape Town.

Do te jene te ftuar edhe personazhe VIP, si David Beckham, Heile Gebrselassie, John Smit, Makhaya Ntini e Matthew Booth.

Top Channel