Samit ekologjik ne Kopenhagen

01/12/2009 15:15

Pas nje jave 190 vende do te takohen ne Kopenhagen per te diskutuar per klimen, mbijetesen e planetit, respektimin e ambjentit dhe te ardhmen e njerezimit.

Zona ku pritet te zhvillohet mega evenimenti, i cili ka si objektiv perfundimtar arritjen e nje marreveshjeje globale mes te gjitha vendeve per reduktimin e emetimit te gazrave serre, do te jete “Bella Center”.

Ndertesa qe do te prese lideret boterore do te jete energjikisht eficente, me nje sistem avangard ndricimi, ngrohjeje dhe ftohjeje dhe shume ekologjike.

Nga ana tjeter, kater salla speciale ne brendesi te qendres do te jene ne dispozicion te relatoreve, eksperteve dhe shkencetareve qe nuk mund te jene prezent fizikisht.

Kjo do te sjelle nje kursim te kostos se zhvendosjes, udhetimit dhe transfertave.

Top Channel