Vasili: Jo me paciente ne spitale

28/09/2009 16:25

Asnje pacient nuk do te paraqitet ne spital, nese nuk ka rekomandim nga mjeku i familjes. Ministri i Shendetesise Petrit Vasili deklaroi se reforma ne shendetesi synon qe te orientoje pacientet ne menyre qe te marrin nje sherbim me cilesor dhe me te lire, duke mos e perqendruar ate vetem ne spitale, por edhe ne poliklinikat e lagjeve. (UPDATE)

Drejtoresha e Institutit te Kujdesit Shendetsor, Elvana Hana paralajmeron se per ato spitale qe do te pranojne paciente pa rekomandime do te kete masa ndeshkimore, cka i rrezikon atyre perfitimet nga ISKSH.

Ministri i Shendetesise, Petrit Vasili, ka folur ne komisionin parlamentar per reformat ne shendetesi, ku nje pike e forte do te jete dhe tregu farmaceutik perfshire rrritjen e cilesise se barnave.

Top Channel