Gjermani, ne avantazh koalicioni Unioni-FDP

22/09/2009 12:55

Nje koalicion i mundshem mes konservatoreve te Unionit dhe Liberaleve do t’i jepte kancelares Angela Merkel 48 per qind te votave ne zgjedhjet e Gjermanise.

Pese dite para votimit, nje sondazh i publikuar nga tabloidi “Bild” i jep aleances CDU-CSU-FDP shume vota, por jo mjaftueshem per te formuar qeverine.

Sipas anketes, socialdemokratet, Jeshilet dhe partite e tjera te vogla por te perfaqesuara ne Parlament, do te merrnin me perafersi 47 per qind te votave.

Top Channel