Somali, rebelet sulmojne spitalin e Mogadishos

12/09/2009 10:00

Rebelet somaleze kane kryer nje sulm ndaj nje spitali ne Mogadisho ne te cilin ndodheshin veterane te ushtrise dhe nje burg.

Sipas autoriteteve lokale, te pakten 13 persona kane humbur jeten.

Sulmi eshte kryer me goditje mortaje qe kane pasur si objektiv ndertesen e spitalit.

Top Channel