A/H1N1, te infektuarit nuk mund te fluturojne

21/07/2009 02:10

Kompanite angleze te udhetimit ajror kane vendosur te mos lejojne personat e verifikuar si te infektuar me virusin e gripit te derrave te udhetojne si mase ndaluese ndaj perhapjes se metejshme te H1N1.

Kompania “British Airways” tha se personat e infektuar qe kane udhetuar me kete kompanine jane shume te pakte dhe mundesia e perhapjes se virusit ka qene minimale.

Britania e Madhe me 29 vdekjet dhe nje numer gjithmone e ne rritje te personave te prekur nga gripi eshte vendi i pare me i prekur ne Europe dhe i treti ne bote, pas SHBA-se dhe Meksikes.
       

Top Channel