Protestojne mbeshtetesit e Sami Gjergjit

23/05/2009 15:15

Nje grup mbeshtetesish te deputetit demokrat Sami Gjergji protestuan perpara selise se Partise Demokratike ne Tirane.

Sipas tyre, ata ishin banore dhe drejtues te strukturave lokale te Partise Demokratike te Sukthit dhe ishin te pakenaqur per mosperfshirjen e deputetit te tyre Sami Gjergji, brenda asaj qe ai vete e quajti prag i sigurise.

Zbritja teper poshte ne listen e demokrateve ne Durres, e shtyne deputetin Sami Gjergji te deklaroje terheqjen nga politika dhe rikthimin, me kohe te plote te bizneset e tij. Por mesa kjo nuk u ka pelqyer nje grupi mbeshtetesish te tij, te cilet premtojne se do te abstenojne ne rast se PD nuk rishikon listen.

Sipas tyre, abstenimi i demokrateve te Sukthit, do te sillte humbjen e PD-se ne ate zone.

Zedhenesja e Partise Demokratike, Erla Mehilli, konfirmoi se personat qe u paraqiten ne PD nuk kishin kerkuar me pare takim me strukturat qendrore, por kishin preferuar qe percapjen e tyre ta benin kryesisht publike nepermjet medias. Megjithese te dorezuara ne KQZ, listat e dy partive te medha PD e PS ende nuk jane miratuar, cka ben te mundur rishikimin e tyre deri ne momentin e miratimit nga ana e Komisionit Qendror te zgjedhjeve.

Top Channel