Mbreteresha e Anglise, pasuri dhe pushtet

18/04/2009 11:35

Perpara se te diskutohet se sa “terheqese” eshte Mbreteresha Elisabete, mire eshte te dihen disa fakte rreth jetes se saj. 

E para: Mbreteresha eshte pronare e te gjithe delfineve ne ujerat britanike.

E dyta: Ne jeten e saj ka realizuar 139 portrete zyrtare, ka inauguruar 15 ura dhe ka dhe nisur 23 anije.

E treta: Mbreteresha mesoi te ngase makinen ne vitin 1945, kur ajo u fut ne ushtri…po, po ne ushtri!

Revista “Forbes” vleresoi pasurine dhe mendohet se Elisabete eshte me e pasura mes “kolegeve” te saj. Shkurt: Ajo ka pasurine dhe pushtetin! E c’duhet me shume per te qene nje grua e suksesshme?

Top Channel