“Zona e Vdekur”, shkencëtarët lëshojnë alarmin: Po zgjerohet!
28/04/2018 13:13
2 mld yje dhe 14 mijë asteroidë të rinj, ESA ndërton katalogun e jashtëzakonshëm
27/04/2018 09:48
Andi Hoxhaj, shqiptari nderohet nga Akademia Britanike
26/04/2018 21:43
Një hap drejt pavdekshmërisë? Mbahet 36 orë në “jetë” truri pa trup
26/04/2018 19:09
Kina me sytë nga Hëna, zbulon planin për ta “populluar”
26/04/2018 17:42
“EMDrive”, sistemi që mund të na çojë në një tjetër galaksi
26/04/2018 16:30
Kanadaja investon për modelin e ri të radarëve, kap edhe avionët “fantazmë”
25/04/2018 10:20
Shkencëtarët zbulojnë ujë në planetin e largët
23/04/2018 12:11
Studimi: Alienët janë shfarosur
21/04/2018 18:36
Si të kolonizojmë një planet tjetër? Shkencëtarët tregojnë si realizohet
21/04/2018 16:48
A është i mundur udhëtimi në kohë?
20/04/2018 21:52
Rrymat e Atlantikut po ndalen, shkencëtarët: Rrezikohet epoka e akullnajave
19/04/2018 17:11
“Një grua duhet të zbresë në Mars”
18/04/2018 17:18
“Doktor Vdekja” prezanton Sarcon! Rindizet debati mbi eutanazinë
18/04/2018 17:06
Ndodh në Japoni, kanceri zbulohet nga analiza e urinës
17/04/2018 13:32
Shpresa e shkencës për sëmundjen e gjakut, për herë të parë në Europë…
16/04/2018 11:42
Ekspeditë shkencore në Antarktidë, në kërkim të “Endurance”
10/04/2018 11:02
Më shumë se gjysma e trupit tonë është “e huaj”
10/04/2018 11:01
ADN-ja zbulon mijëra vjet të pabarazisë sociale
09/04/2018 11:51
Një hap më pranë hapësirës
07/04/2018 16:23
Harrojeni hapësirën! Duhet të eksplorojmë oqeanet
07/04/2018 10:08