Një këlysh ariu shikon vëllezërit e tij që gjuajnë dhe më në fund mëson dhe ai të kapë peshkun e parë, në një seri fotosh të mahnitshme nga Rusia.

Fotografi Petr Simon, kapi momentin e pabesueshëm kur këlyshëve po u mësohej të gjuanin peshk nga nëna me eksperiencë, në liqenin vullkanik Kurile në rajonin e Kamchatka.

Simon, i cili jeton në Çeki, tha: “Është një eksperiencë e pabesueshme të vëzhgosh arinjtë në habitaton e tyre natyral.

Unë si fotograf kaloj shumë kohë në botën e egër, por të shikoja arinjtë nga kaq afër, ishte maja e eksperienës time. Më pas e gjitha familja u largua me vrap kur u afrua një arush i madh mashkull”, tha ai.

FOTO GALERI
1/10

Top Channel