Ish-aktorja e filmave pornografikë, Mia Khalifa bëri një deklaratë të çuditshme në rrjetet sociale.

Ish-ylli i të rriturve postoi në Twitter: “Zemër i bleva gjokset dhe jam me Ozempic, mund t’ju them saktësisht se sa kushton.”

Njëri komentoi “Më pëlqen sa e sinqertë je”, ndërsa një tjetër shkroi: “Sa kushton, na tregoni se duhet të dimë nëse është e përballueshme apo jo”.

Top Channel