Kryeministri Edi Rama ka publikuar në Facebbok, foto nga projekti i liqenit të Shkodrës, ku ka nisur edhe faza e parë e punimeve. Sipas shefit të qeverisë, faza e dytë hynë në kantier pranverën e ardhshme.

“SE SHPEJTI… Ja se si do të transformohet vija e liqenit të Shkodrës nga Shiroka, ku ka nisur faza e parë e këtij projekti, e deri në Zogaj? Pēr fazën e dytë dhe më të kushtueshmen e projektit, Qeveria Shqiptare ka siguruar një financim të Bankës Europiane për Rindërtim e Zhvillim dhe Komisionit Europian – kjo fazë hyn në kantier pranverën e ardhshme???

#ShkodraqëDuam☀

#ShqipëriaqëDuam??”, shkruan Rama.

FOTO GALERI
4/13

Top Channel