Të gjithë ekipt janë hedhur në sulm për të bërë blerje në këtë merkato që të forcojnë ekipet. Merkatoja sa bëhet më interesante me lëvizjet që po ndodhin.

PSG ka hequr dorë plotësisht nga Neymar. Në qoftë se deri tani kemi menduar se ka qenë vetëm një aludim mediatik, tani kjo lëvizje ka filluar të marrë jetë.

Paris e bleu brazilianin me shpresën se me të do të fitote Uefa Champions League, por që nuk ja dolën. Kjo ka bërë që drejtuesit e ekipit ta humbin besimin tek ai.

Neymar po mendon të rikthehet edhe një herë tek Barcelona. Ekipi dhe drejtuesit janë dakort me këtë. Me një transferim të tillë do të shikonim MSN sulmuese përsëri.

Top Channel