Në vitin 2015, dy biznesmenë nuhatën një mundësi të shkëlqyer për të bërë para.

Ata kuptuan se shumë prej pasanikëve që blejnë makina të shtrenjta luksi, shpesh pendohen që i kanë marrë dhe i shesin sërish. Të tjerë i kanë marrë si dhuratë dhe nuk është se i kanë pëlqyer vërtet.

Kështu, Nasrullah Çaudri dhe Fejaz Çandi hapën biznesin e shitjes së makinave të përdorura luksoze. Dhe ku ka vend më të mirë se Dubai, ku pasanikët e Emirateve të Bashkuara mund të blejnë vazhdimisht makina dhe t’i shesin brenda dy-tre vitesh, pasi u mërziten.

Kështu, dy biznesmenët hapën kompaninë në të cilën marrin makina të përdorura, dhe ua paguajnë pronarëve menjëherë, me para në dorë.

FOTO GALERI
2/12
Lamburxhinit, Bentlit, Meklaren e Porshce janë nga më të zakonshmet te dyqani i makinave të përdorura

Top Channel