Diaspora/ Këngëtari Gëzim Nika rrëfen historinë e tij të emigrimit në Amerikë në vitin 1997

09/03/2019 20:30

Një prej artistëve më të mëdhenj të muzikës folklorike shqiptare Gëzim Nika ka rrëfyer historinë e tij të emigrimit në Amerikë, si dhe projektet e tij në muzikë të cilat do të vijnë brenda vitit 2019. A ka menduar rikthimin në Shqipëri?

Top Channel