Në këtë artikull do ju prezantojmë me disa objekte të lashtësisë që për kohën kanë pasur një teknologji shumë të avancuar. Lexoni me kujdes.

Artifaktet aerodinamike të Kimbajave, 1000 vjet para erës sonë (Foto 1)

Zaret romakë me 10 faqe që nuk përmenden gjëkundi (foto 2 dhe 3)

Bateria e Bagdadit, 250 vjet para erës sonë  (foto 4, 5 dhe 6) 

Gypat 150 mijë vjeçare të Baigongut në Kinë,  me rrezatim (foto 7)

FOTO GALERI
1/7
Artifaktet aerodinamike të Kimbajave, 1000 vjet para erës sonë... Në Kolumbi janë zbuluar dhjetëra objekte të vogla prej ari që janë krijuar nga civilizimi Kimbaja, 1000 vjet para erës sonë dhe që ngjajnë shumë me aeroplanët e sotëm. Arkeologët debatojnë që janë thjesht imitime të zogjve, por dy shkencëtarë gjermanë i rikrijuan në përmasa më të mëdha në vitin 1994 dhe i bënë të fluturojnë, duke treguar që ai model i bërë para 3000 vitesh arrin të ngrihet në qiell pa problem.

Top Channel