Finoku njihet që në lashtësi për efektet e saj shëruese në çrregullimet e traktit tretës.

Por, cila është doza e lejuar e përdorimit dhe konsumimit të finokut, vajit dhe farave të tij.

Informacione të cilat na i jep ditën e sotme mjeku Laver Stroka, madje sipas tij, duhet patur shumë kujdes sepse mund të shkaktojë të dridhura dhe konvuksione.

Top Channel