Filipit e Elizabetës u mbetet shumë pak kohë, ndërkohë që nga duart e tyre varet jeta e një njeriu. Steni është duke u përballur me pasigurinë më të madhe për të ardhmen e tij.

Çdo të hënë dhe të martë në Top Channel , ora 21.00

Top Channel