Një dryn për dashurinë është një vend ku çiftet vendosin drynin në publik, më shpesh një urë, për të simbolizuar dashurinë e tyre.

Pas mbylljes së drynit, çelësi hidhet larg, më së shumti në një lumë apo liqen, për të simbolizuar dashurinë e tyre të pathyeshme.

Drynat e dashurisë janë bërë gjithnjë e më shumë popullorë gjatë 20 viteve të fundit dhe shpesh trajtohen nga autoritetet si vandalizëm për shkak të dëmit që mund të shkaktojnë dhe koston e heqjes së tyre.

Më poshtë është lista e 10 vendndodhjeve të kyçit të dashurisë nga e gjithë bota.

FOTO GALERI
3/11
2. Ura Hohenzollern, Këln, Gjermani

Top Channel