Dy banorët e shtëpisë së Big Brother VIP, Juli dhe Romeo janë përfshirë sërish në një debat të fortë me njëri tjetrin. 

Dyshja shpesh herë janë përplasur, ndërsa këtë herë shkak u bë një koment i Romeos, sipas të cilit Juli nuk i mbron njerëzit që ka afër, duke marrë shembull rastin e Erjolës me “hallvën e vdekjes”.

Romeo: I le të gabojnë, t’i prihen gjunjët

Juli: Ti qenë i trashë

Romeo: Ti je gomar nëse unë jam i trashë

Juli: Ti je një gjë e trashë

Romeo: Të erdhi keq?

Juli: Qenke i trashë fare, ty duhet të ta vesh me titra poshtë

Romeo: Ti lloz, ça nuk kuptove nga ajo që thash

Juli: Rob më të trashë nuk kam parë në jetë

Romeo: Pse nuk e argumenton? E le Erjolën t’i prihen gjunjët

Juli: Ti e merr situatën, e vjedh dhe do të më sulmosh mu.

Top Channel