Romeo dhe Heidi nuk i kanë mbajtur dot lotët teksa kanë sqaruar debatet mes tyre të ditëve të fundit.

Romeo i tha Heidit se nuk do donte të ishte motivi që ajo të qante, ndërsa Heidi tha se përkundrazi, ai e bën të buzëqeshë.

Romeo: Nuk dua të jem unë motivi që ti qan zemër, jo nuk e dua. Unë se them dot mendimin tim…jo shpirti nuk dua të jem unë ai që ti të qash

Heidi: Ti më bën për të qesh

Romeo: Nëse të kam bërë presion të kërkoj falje

Hedii: Mos fut këto terma, sinqerisht e kam

Romeo: Ça shof unë është e vërtetë

 

Top Channel