Banorët kanë zgjedhur në dhomën e rrëfimit emrat të cilat duan t’i kalojnë në nominim.

Ata u paraqitën në dhomën e rrëfimit duke treguar dy emra dy arsye për banorët që nuk dëshirojnë të shohin në shtëpi.

Heidi: Roza dhe Françeska

Françeska: Egla dhe Meritoni

Juli: Egla dhe Meritoni

Lediona: Ilnisa dhe Egla

Egla: Roza dhe Lediona

Ilnisa: Lediona dhe Sara

Meritoni: Françeska dhe Erjola

Julia: Egla dhe Lediona

Silvi: Ilnisa dhe Meritoni

Sara Karaj: Bardhi dhe Ilnisa

Bardhi: Erjola dhe Françeska

Vesa: Françeska dhe Egla

Romeo: Françeska dhe Roza

Fationi: Meritoni dhe Ilnisa

Erjola: Meritoni dhe Françeska

Rike: Françeska dhe Egla

Sara: Françeska dhe Erjola

Roza: Meritoni dhe Romeo

Pas zgjedhjes së banorëve, kaluan në nominim Egla, Erjola, Françeska, Ilnisa, Lediona, Roza dhe Meritoni.

Për publikun është i hapur votimi për banorin që duan të shpëtojnë.

Top Channel