Erjola dhe Ledjona kanë nisur planin që thurën mbrëmë duke stisur debat mes tyre, megjithëse Sara nuk i besoi.

Erjola: Mos i fut hundët kudo o burr i dheut

Ledjona: Ik o Erjola se s’të marr leje ty

Ejrola: Je e lodhshme. Nuk duaasnjë opinion me ty, shko fol me Franceskën. Ishim dje duke ngrënë, e lash me pi një kafe me të, kaloj në Living dëgjoj diçka që s’më pëlqeu

Ledjona: Kur e sheh Erjolën me të ça do mendoni

Sara: E di ça meraku kam unë, nuk dukesh ti mirë

Erjola: Më lini të dal siç e ndjej, mos u shqetësoni

Sra: Nuk dukesh ti mirë Erjola , të paktën jo kaq shpejt

Erjola: Atë gocën e  pash të prekur dje, do rri qetësisht unë në këtë nominim

Bardhi: Kam dyshimet e mia…këdo që afron ajo, ikën!

Top Channel