Eva Buzo duke vijuar sfidën e saj me not nga brigjet e Italisë drejt Vlorës.

Në momente kur Eva vijon të notojë, por edhe të jetë e shoqëruar nga ekipi i saj. Ajo ka vijuar të notojë edhe gjatë natës dhe mëngjesin e sotëm. Ndërse shihet ne momente të veçanta edhe kur konsumon lëngje. Por pa u afruar pranë mjeteve lundruese.

Ka momente kur shoqërohet gjatë notit edhe nga një prej trajnerëve te saj. Pritet që sot ndoshta rreth mesditës të mbërrijë në brigjet e Vlorës.

Top Channel