Ftesë në 5/ Çifti i vajzave homoseksuale bëhen me binjakë: Ja si na regjistruan pasi lindën fëmijët

02/12/2022 17:31

Sot në “Ftesë në 5” me Bieta Sulon ishin pjesë e programit All dhe Rremida, çifti i vajzave homoseksuale që janë bërë prindër të binjakëve.

Rremida mbajti shtatzëninë e dy binjakëve, vajzës Charlie dhe djalit Oliver.

Ajo tregoi se shtatzënia pati ndërlikime dhe u detyrua të bënte lindje të parakohshme, por fatmirësisht shëndeti i fëmijëve tashmë është shumë mirë.

Sa i përket procedurës së regjistrimit, vajzat treguan se Rremida u quajt nëna e binjakëve, ndërsa All mori emërtimin prind.

Top Channel