Për dy net rresht turistë të shumtë që po pushojnë në Vlorë gjatë këtyre ditëve, por dhe qytetarë të vendit bregdetar patën mundësinë të shijojnë nga afër këngë të polifonisë labe.

Në mbrëmjen e dytë të festivalit Kënga Labe e cila u zhvillua përgjatë Shëtitores Lungomare tek kinemaja Verore u ndanë dhe çmimet për fituesit.

Në vendin e parë u rendit grupi i Pilurit, në vendin e dytë Sevasteri dhe të tretin Velça.

Gjatë dy netëve te Këngës Labe kanë konkurruar 30 grupe nga krahinat e jugut.

Top Channel