Për rekordin Guinness/ Sportisti me aftësi të kufizuara bën 21 pompa në muret e kalasë së Shkodrës

08/05/2022 19:17

Në muret e kalasë se Rozafës, po kërkon të vendosë një record Guinnes.  

Safet Plangaj, I riu nga Shkodra, me aftësi të kufizuara po sfidon jo vetëm kushtet në të cilat ndodhet por edhe konkurentët e tjerë nga e gjithë bota, në disiplinën e “Demonstrimit të ushtrimeve të forcës në kushte ekstreme”

Në fund të provës, Plangaj realizoi 21 pompa, në muret e kalasë, duke sfiduar erën dhe lartësinë prej mbi 30 metër.

Plangaj do të perfaqësojë Shqipërinë së shpejti edhe në lojërat Paraolimpike në sportet e basketbollit dhe gjimnastikës.

Top Channel