Kryetari i Alternativës për Ndryshim, Shqiprim Arifi është zgjedhur kryetar i Komunës së Preshevës.

Pas përfundimit të seancës së jashtëzakonshme, ku është shkarkuar kryetarja Ardita Sinani, është thirrur seanca e katërt për emërimin e kryetarit të ri.

20 këshilltarë kanë votuar pro votimit të Arifit për kryetar të Preshevës.

Me po kaq vota është shkarkuar gjatë së hënës edhe ish-kryetarja nga Partia për Veprim Demokratik.

Ardita Sinani ishte zgjedhur kryetare e Preshevës në maj të vitit 2021 pas një marrëveshje për koalicion midis PVD-së, PDSH-së dhe LR-së.

Top Channel