Arjola është banorja që lë shtëpinë e Big Brother.

Ajo kishte marrë më pak vota nga publiku pasi teksa përballë kishte Donaldin, Einxhel dhe Beniadën.

Pak më parë Arjola mori dhuratë nga Top Channel një apartament në zonën e Kodrës së Diellit. Për daljen e Arjolës u prek shumë Monika që shpërtheu në lot.

Por bileta e Arjolës ishte me kthim duke bërë që ajo të kthehet sërish në shtëpi. ” Fati e ka tepruar”- u shpreh Arjola.

Top Channel