Puntata e kësaj të marte në Big Brother VIP ka nisur me një debat të rëndë në lidhje me punët e shtëpisë.

Një nga debatet e kësaj jave lidhej pikërisht me një nga çështjet bazike të jetesës së përbashkët, ndarja e punëve për të pastruar shtëpinë, ku ata jetojnë prej më shumë se tre muajsh tashmë.

Kjo temë ka degraduar deri në ofendime të cekëta mes Donaldit dhe Ilirit, të cilët i kanë përmendur edhe gjatë prime-t të sotëm.

Tema e punëve të shtëpisë ka sjellë edhe shfaqjen e mendime seksiste nga ana e djemve në shtëpi, të cilët janë shprehur se vajzat duhet të djemtë ato që duhet të rregullojnë dhe pastrojnë.

Ky mendim është kundërshtuar nga vajzat, të cilat e shohin veten të barabartë në shtëpi.

FOTO GALERI
1/10

Top Channel