Pelegrinazh në nisje të vitit/ Kisha e Laçit mbushet me vizitorë në të martën e parë të 2022

04/01/2022 15:28

Që prej fillimit të vitit 2022 e deri sot vendi i shenjtë priti qindra besimtarë nga mbarë vendi që prej fillimit të këtij vitit.

Të shumtë ishin ata që vinin shpesh por nuk munguan as ata që vinin për herë të parë dhe mbeten të mahnitur nga ky vend i shenjtë.

Emocionet e shumë prej tyre dukeshin që nga larg, të cilat u transmetuan edhe tek ne!

Lutja që mbizotëronte ishte shëndet dhe një vit i mbarë!

Top Channel