Mbrëmjen e djeshme Meridiani dhe Iliri kanë folur për Monikën.

“Monika do digjet,mbaje mend fjalën time,Monika do digjet që në momentin e parë që do të jetë të nominim”, tha Meridiani.

“Unë mendoj që ajo ka zgjedhur mënyrën me pak adapte për të ndenjur rehat,mund të kishte ndenjur rehat në fillim po jo tani”, tha Iliri.

“Tani që duhet të ishte më aktive,tani po rri më e qetë”,tha Meridiani.

Top Channel