Në një bisedë me Ilirin,Monika ka dhënë mendimin e saj se cili nga banorët është në rrezik që të largohet spektaklin e sotëm.

“Unë mendoj se del Antonela,Meridiani i duhet akoma shtëpisë”, tha Monika.

“Po dhe unë ashtu mendoj,nuk është ai i ditëve të para,me të mund të bësh një muhabet,kur ka diçka direkt ta thotë” tha Iliri.

Top Channel