Fermerët në Lushnje që janë mbledhure për të protestuar te rret-r5rotullimi i Plugut, në hyrje të qytetit janë përplasur me forcat e policisë.

Ata janë ulur këmbëkryq në rrugën kryesore, duke e bllokuar atë dhe duke paralizuar qarkullimin e mjeteve që shkojnë në drejtim të jugut të vendit.

Fermerët janë ta pajisur me pankarta ku tregojnë qartë kërkesat e tyre dhe arsyet e kësaj proteste.

Subvencionim direkt i fermerit për njësi të prodhimit dhe 10 lekë për kg.

-Instrument për formalizim.

-Instrument zhvillimi jo përkrahje sociale.

-Lufton korrupsionin dhe burokracinë

-Stimulon suksesin, lufton parazitizmin

-Garanton efektshmëri të shpenzimit

-Zero kosto implemtimi“, shkruhet në një nga pankartat që fermerët mbajnë në duar.

FOTO GALERI
1/8

Top Channel