Zjarre pranë Athinës/ Flakët në pyjet në periferi të kryeqytetit grek, digjen dhjetëra shtëpi

03/08/2021 20:09

Zjarret po kërcënojnë edhe zonat e banuara pranë kryeqytetit grek, Athinës.

Në zonën e zjarrit ishte edhe gazetari i Top Channel Artur Bibe dhe kameramani Ilia Poci të cilët në një moment mbeten të rrethuar nga flakët së bashku me zjarrfikësit grek, por mundën të largohen dhe tani janë shëndoshë e mirë.

Por le të ndjekim atë që ka ndodhur.

Top Channel