Disa sasi të mëdha duhani dhe cigaresh janë sekuestruar sot në Kosovë.

Njësia Antikontrabandë e Doganës së Kosovës njofton se ka kontrolluar në dy vende, në Gjilan, ku ka gjetur duhan dhe mallra të tjerë kontrabandë. Ende nuk dihet origjina e mallit.

Në magazinë, siç duket nga fotot, janë gjetur pajisje që përpunojnë duhanin, freskuese për ta tharë, qese paketime e mjete të tjera që vini  në ndihmë për përgatitjen e cigareve, në mënyrë të jashtëligjshme.

Produktet janë konfiskuar nga policia, në cilësinë e provës materiale.

FOTO GALERI
2/4

Top Channel