Gjysma e britanikëve e konsiderojnë të gabuar rihapjen

20/07/2021 03:13

​Gjysma e britanikëve janë shprehur “të shqetësuar” nga rihapja sot e Britanisë së Madhe, në të ashtuquajturën “dita e lirisë”.

“The Guardian” raportoi, duke cituar një sondazh të YouGov për “Times” se “më shumë se gjysma e të anketuarve, midis 7 dhe 11 korrik, thanë se ishin të shqetësuar në lidhje me planet për të hequr kufizimet antiCOVID-19”.

Vetëm 31% u shprehën në favor, ndërsa 14% thanë se nuk kishin ndonjë mendim për këtë çështje.

Top Channel