Covid-19/ Gjermania klasifikon Greqinë dhe Holandën si zona rreziku

18/07/2021 03:13

Greqia dhe Holanda klasifikohen si “zona me rrezik” për Gjermaninë nga rritja e rasteve me Covid-19, njoftoi instituti gjerman ”Robert Koch”.

Agjencia gjermane rekomandoi që të shmangen të gjitha “udhëtimet e panevojshme turistike”. ”Gjermanëve që kthehen në shtëpi u duhet të tregojnë një certifikatë vaksinimi ose një test negativ për koronavirusin”, shtoi ky institut.

Masat e reja do do të hyjnë në fuqi më 18 korrik.

Top Channel