16 vjet në Unesco/ Gjirokastra bën bilancin e mbrojtjes së trashëgimisë kulturore

15/07/2021 16:06

Gjirokastra feston sot 16 vjetorin e pranimit të saj në UNESCO.

Ka qenë një rrugëtimin e gjatë për ta mbrojtur dhe zhvilluar statusin. Ende sot pas 16 vitesh sfidat me të cilat përballet qyteti janë të mëdha.

Për më tepër, ndiqni kronikën e gazetares Kristina Fidhi.

Top Channel